Masalahnya ialah sukar untuk dikenali apabila anda condong.

Jerung Poker Mangsa Pemain Miring – Ketahui cara mengelakkannya untuk menjimatkan beberapa cip

Orang gemar bermain bonus-freeroll poker. Walaupun mereka kalah, itu tidak menjadi masalah. Selagi mereka menyedari apabila mereka berada di tempat yang janggal dan mengelak daripada membuat keputusan yang tidak baik dengan tangan kecil (yang kebanyakan orang lakukan semasa mereka mula-mula mempelajari permainan), mereka gembira https://theticketrumba.com/ .

Masalahnya ialah sukar untuk dikenali apabila anda condong.

Anda boleh mengikuti petua ini untuk membantu anda mengenal pasti ketika anda memiringkan lebih awal atau menghalang anda daripada melakukannya. Ia adalah rentak buruk. Sekiranya miring anda berterusan, itu mungkin kerana anda dipukul oleh tangan yang menjijikkan. Daripada melihat ke belakang pada tangan seterusnya, cuba melihat ke hadapan.

Anda mungkin menaikkan tiga kali ganda buta jika, sebagai contoh, anda berada di bawah pistol dan mempunyai tangan ace, ratu atau penyodok. Langkah seterusnya dipanggil oleh sekurang-kurangnya dua orang. Jadi anda periksa.

Pemanggil di sebelah kiri anda, yang berada di tempat tengah dan meletakkan separuh periuk, dilipat, dan anda memanggilnya rata.

Gilirannya adalah Raja Hati. Mereka bertaruh dua pertiga dari pot lagi sehingga anda berhenti dan memanggil lagi. Sungai itu adalah 10 kelab. – Anda mendorong semua masuk, dan mereka segera memanggil, menunjukkan Jack king. Kadang-kadang orang menaikkan giliran, bukannya memeriksa. Ini sering kali menyebabkan lawan anda melipat, mempercayai bahawa anda sedang memasang perangkap kenaikan gaji. Jika anda mempunyai jadual yang sangat ketat, mungkin menguntungkan untuk menangguhkan kenaikan sehingga selepas sungai.

Tangan ini menunjukkan cara memiringkan pemain lain. Ia bermain perlahan dengan tangan terbaik. Anda juga harus ingat bahawa orang lain mungkin memiringkan jika tangan anda tidak menang. Ramai orang terkejut apabila mereka mempunyai tangan yang besar dan menyedari bahawa mereka tidak tahu cara terbaik untuk menggunakannya.

Anda mesti tenang dan terkumpul walau apa pun keadaannya. Adalah penting untuk berhenti membuat kesilapan, permainan buruk atau membuat langkah bodoh. Kadang-kadang, lebih baik hanya duduk-duduk selama beberapa pusingan. Pada masa lain, anda mungkin berasa sangat sakit sehingga anda ingin meninggalkan meja dan berjalan-jalan. Malah pemain poker terbaik tidak selalu ingat peraturan mudah ini: Jangan biarkan emosi anda menghalang cara anda bermain permainan anda. Sebaliknya, biarkan permainan anda menentukan emosi anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.