Oleh kerana sebilangan orang cuba memerangkap dengan tangan ini,

Ahli Gabungan Poker Bermain Secara Berbeza dengan Pocket Aces Kerana Tahap Kemahiran mereka dan Tindakan Rakan Kongsi Poker

Adakah anda pernah tergoda untuk menaikkan jika anda diberikan sepasang pasangan berpoket tinggi seperti permaisuri dan raja?

Oleh kerana sebilangan orang cuba memerangkap dengan tangan ini, soalan itu mesti diajukan. Anda mendapati diri anda meningkat kebelakangan ini kerana anda merasakan bahawa jika tangan anda goyah, anda membiarkan banyak tangan kecil melihat kegagalan (dengan mengandaikan semua orang cenderung untuk berbuat demikian) slot online aztecslot88.

Berdasarkan pengalaman terhad anda, pincang dengan tangan yang kuat dan tidak terangkat adalah perkara biasa. Namun, apabila anda menaikkannya, nampaknya lawan anda melipat lebih kurang 75% daripada masa atau mereka meletakkan anda semua dengan ace tangan tinggi atau serupa. Mungkin anda tertanya-tanya apakah itu layak untuk dibangkitkan, walaupun lawan anda kemungkinan hanya akan mengambil segelintir tirai atau memaksa anda untuk melakukan keseluruhan tumpukan sebelum gagal.

Bayangkan anda telah menjadi padu sepanjang malam dan tiba-tiba mendapati diri anda melihat ke bawah pada ace di kedudukan tengah dengan peningkatan dari bawah senapang dan pemanggil. Walaupun anda akan menaikkan semula, kerana imej anda yang ketat, orang cenderung terlalu kerap menyapa anda untuk menjadikan kenaikan ini menguntungkan dari segi kewangan.

Adakah anda fikir lebih baik untuk membuat panggilan rata apabila anda hanya mempunyai satu atau dua lawan menentang anda? Itu sangat bergantung kepada siapa yang anda tanyakan. Jika anda mempunyai imej jadual yang ketat, maka pertimbangkan bagaimana Aces anda boleh membantu anda mengeluarkan wang paling banyak daripada lawan anda.

Mungkin anda harus lebih santai supaya anda boleh menaikkannya apabila anda memilikinya, dan anda akan lebih berkemungkinan mengambil tindakan.

Kadang-kadang anda tidak tahu jawapannya.

Sekiranya anda mempunyai pasangan harga rendah seperti deuces atau fives, anda tidak akan * (tetapi anda mungkin) menaikkannya untuk mencuba dan mewakili kad yang lebih tinggi.

Terdapat kemungkinan bahawa lawan anda boleh menaikkan anda jika mereka mempunyai kad yang kuat. Pada ketika ini, anda mungkin melipat kerana anda tidak lagi merasakan permainan ini menguntungkan untuk anda bermain pasangan rendah anda.

Sesetengah orang suka mengekalkan poket rendah mereka supaya mereka benar-benar dapat melihat kegagalan. Orang lain lebih suka menaikkan dengan poket tinggi dan mempunyai kedudukan yang kuat.

Walau bagaimanapun, anda ingin mengetahui secepat mungkin jika anda membuang wang. Ini adalah benar sama ada anda memanggil atau menaikkan kenaikan gaji. Tetapi anda perlu mengamalkannya sehingga anda tahu yang mana satu tanpa berfikir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.